Menu

Agenda

Open Marathon Testwedstrijd OHB Groep 1/2/3 + recreanten
Evenement:
Open Marathon Testwedstrijd OHB Groep 1/2/3 + recreanten
Datum:
19 oktober 2022
Aanvang:
18:15
Einde:
19:45
Locatie:
Sportcentrum Kardinge
Adres:
Kardingerplein 1 Groningen
Soort:
Wedstrijd
Inschrijven mogelijk.
Losse inschrijving mogelijk.

Door je in te schrijven voor de OosterHavenBokaal (competitie of eenmalige wedstrijd) mag je ook aan de Open marathon deelnemen en hoef je je niet apart in te schrijven.

Deze wedstrijd wordt verreden als een reguliere wedstrijd, maar telt niet mee voor de competitie. Gebruik deze wedstrijd om te controleren of je transponder nog werkt.

Klik in de agenda op de eerstvolgende wedstrijd waaraan je wilt deelnemen en geef je middels het formulier onderaan de pagina op voor de hele competitie of een enkele westrijd.

Recreanten mogen zich ook inschrijven voor deze wedstrijd. Er hoeft voor deze wedstrijd geen wedstrijdgeld betaald te worden, wel  € 10,00 borg voor een genummerde helmcap.

Helmcap en transponder

Om je in de uitslag op te kunnen nemen is rijden met een genummerde helmcapverplicht. De genummerde helmcap ontvang je in bruikleen van de organisatie na het betalen van € 10,00 borg. De helmcap wordt uitgereikt bij het tekenen van de presentielijst voor de wedstrijd.

Rijders die geen transponder hebben mogen wel rijden maar lopen de kans dat ze niet in de daguitslag en het klassement worden opgenomen.

Veiligheid

Het dragen van snijvaste handschoenen, enkelbescherming en scheenbeschermers is verplicht. De algehele helmplicht is door de KNSB ingevoerd, wat inhoudt dat er bij elke marathonwedstrijd met een ASTM F-1849 gecertificeerde helm dient te worden gereden.

Reglement

In afwijking dan wel aanvulling op de Specifieke Bepalingen Hardrijden Marathon (zie www.knsb.nl) geldt het Gewestelijk Reglement. Door deel te nemen aan de wedstrijden verklaar je je hiermee akkoord.

Uitslagen

Bekijk de uitslagen

Terug naar het overzicht van oktober 2022