Menu

Jeugd

Voor de jeugd zijn er verschillende mogelijkheden om met de marathon kennis te maken door deel te nemen aan wedstrijden.

Pupillen en junioren C

Voor alle pupillen en Juniioren-C wordt de Pieter Huisman Caravan- en Camper Competitie georganiseerd. De wedstrijden worden verreden als mass-starts, een leuke manier om kennis te maken met de wat langere afstanden. Meer informatie staat hier.

Pupillen A /B kunnen zich door deelname aan deze competitie plaatsen voor de landelijke finale wedstrijd jeugdmarathon en Junioren-C kunnen zich plaatsen voor het NK.

Het NK-Junioren en de Finale wedstrijd worden dit jseizoen op 18 februari 2023 in Groningen verreden.

Junioren

Junioren A, B en C mogen meedoen aan alle wedstrijden die de GTC Marathon organiseert voor senioren. Junioren C mogen ook meedoen aan de wedstrijden voor pupillen.

Oosterhavenbokaalcompetitie

De Oosterhavenbokaalcompetitie bestaat uit 12 wedstrijden. Er wordt op 3 verschillende niveaus gereden. Je kunt je inschrijven voor de volledige competitie of maximaal 3 x per seizoen voor een enkele wedstrijd van de Oosterhavenbokaal.

Alle informatie staat hier.

Baankampioenschappen

Alle junioren die een wedstrijdlicentie hebben en beschikken over een baankaart mogen zich ook inschrijven voor de baankampioenschappen marathon. Dit seizoen op woensdag 16 november. Verdere informatie vind je hier.

Overige wedstrijden

De overige wedstrijden waar je aan mee kunt doen staan hier

Inschrijven voor wedstrijden

Inschrijven voor wedstrijden en competitie kan via het inschrijfformulier in de agenda 

...