Menu

Algemene informatie

Kosten :
-  De kosten per kind zijn voor het schaatsseizoen 2022 - 2023 vastgesteld op € 87,50 (dit is inclusief €15,- administratiekosten). 

Afmelden :
-  Graag afmelden bij ziekte of afwezigheid via de mail. Je kunt ons bereiken via onderstaand mailadres: jeugdschaatsen@knsb-drenthe-en-groningen.nl

Leeftijd :
-  Deelname voor het seizoen 2022-2023 is voor kinderen van 4 jaar t/m 13 jaar.

Voorwaarden jeugdschaatsen :

  • Bij deelname geef je op het inschrijfformulier wel/geen toestemming voor het plaatsen van foto’s gemaakt tijdens onze lessen van bovengenoemd kind op onze website of onze social media accounts (o.a. Facebook, Instagram). 
  • Bij afwezigheid of bij stoppen van de lessen vindt geen restitutie plaats van het lesgeld. Mocht onverhoopt vanwege aangescherpte Coronamaatregelen de lessen niet door kunnen gaan, dan gaan we met Sport050 in overleg over terugbetaling van het inschrijfgeld van de niet afgenomen lessen met aftrek van onze vaste kosten á €15.--(o.a. administratie kosten).
  • Als een les niet doorgaat op de aangegeven datum wordt deze, indien mogelijk, verplaatst naar een andere datum.
  • EHBO: Kardinge heeft een EHBO-er. De schaatsleiders schakelen hem/haar in wanneer dat nodig mocht zijn.
  • Deelname aan de lessen van het jeugdschaatsen gebeurt op eigen risico.
  • Er staan gediplomeerde schaatsleiders op het ijs om les te geven, eventueel aangevuld door een schaatsleider in opleiding.

Locatie:
Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Mailadres : jeugdschaatsen@knsb-drenthe-en-groningen.nl

Tip:
De schaatsles duurt 45 minuten. Dat is voor sommige van de kleinsten onder ons, soms net te lang zonder “plaspauze”. Laat u uw kind van te voren nog even naar het toilet te laten gaan? Dat scheelt tijd en voorkomt dat uw kind lestijd mist.   

 

Vrij schaatsen met uw lidmaatschapskaart van de natuurijsvereniging:

Ook dit seizoen kan er weer op een aantal uren vrij geschaatst worden op vertoon van uw lidmaatschapskaart van een natuurijsvereniging.

Informeer bij uw natuurijsvereniging of zij hier ook aan deelnemen en u in de gelegenheid stellen een paar uurtjes kosteloos te kunnen schaatsen.

 

Uiteraard is publiek altijd van harte welkom!